Értékeink

ISO tanúsítványok

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásaink megfelelően dokumentáltak legyenek és ezáltal az elérhető legmagasabb minőségi szinten szolgáljuk ki megrendelőinket.

A jelen kor követelményeinek is megfelelve részt vállalunk a környezetvédelemből is, az ide vonatkozó szabvány irányelveinek betartásával.

Csúcstechnológia

A pirotechnikai tevékenységhez használt berendezéseink megfelelnek minden olyan nemzetközi szabványnak, amelyek garantálják a maximális biztonságot. A digitálisan titkosított jeltovábbítástól, az azonnal leállítható biztonsági zónák kialakításáig számtalan funkció szolgálja hibamentes működést.

A berendezés nem csak hibák ellen védett, de szabotázs ellen is fel van készítve, ami elengedhetetlen a több százezres nézőközönséget vonzó események kivitelezéséhez.

Szakképzés

Több évtizedes szakmai múlttal és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pirotechnikus szakembereink kimagasló szakmai tudást adnak át a jövő pirotechnikusainak.

Évente több alkalommal szervezünk OKJ képesítést adó pirotechnikus tanfolyamokat.

Pirotechnikai bázis

Vállalkozásunk Magyarország legnagyobb pirotrechnikai bázisával rendelkezik, az egykori Peremartoni Vegyipari Vállalat robbanóanyagipari területét birtokoljuk.

A több mint 32 hektáros területen raktárak, gyártóépületek, koordinációs területek helyezkednek el, ahol gyakorlatilag bármekkora pirotechnikai munka előkészületeit el tudjuk végezni, bele értve a Budapesti, vagy akár nemzetközi nagy produkciók munkáit.

Nemzetközi kapcsolatok

Tagjai vagyunk annak a nemzetközi pirotechnikai társaságnak, akik globális szinten vezető fejlesztői a legkorszerűbb pirotechnikai anyagoknak, irányítói egyetemi kutatásoknak, tervezői speciális szoftvereknek, vagy éppen az olimpiai tüzet meggyújtó fáklyának.